За порушення карантинних норм поліцейські Тернопільщини склали 220 адмінпротоколів

person-holding-covid-sign-3951600-1024x682

Найбільше порушень карантинних норм зафіксовано в населених пунктах, які входили до червоної зони. Тут поліцейські склали 150 адмінпротоколів за статтею 44-3 КУпАП.

Про це повідомляє Досьє 102.

Серед основних порушень: здійснення продавцями торгівлі без засобів індивідуального захисту, перебування в громадському місці без документів та без захисних масок, недотримання власниками магазинів карантинних обмежень, неприпинення роботи закладів громадського харчування.

З 2 листопада на Тернопільщині почало діяти нове епідемічне зонування. Згідно з рішенням комісії, «червоний»  рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19  встановлено у: - містах Бережани, Кременець та Чортків, в  Гусятинському, Заліщицькому, Козівському, Монастириському, Підволочиському, Підгаєцькому, Тернопільському та Шумському районах. Тернопільської області.  Місто Тернопіль -  у  «помаранчевій» зоні.

В області працюють поліцейські мобільні групи, які контролюють виконання встановлених обмежень у районах області відповідно до їх епідемічного поділу. Правоохоронці звертаються до краян не нехтувати правилами карантину: дотримуватися дистанції, уникати  місць масового скупчення людей, носити захисні маски та користуватися дезінфікуючими засобами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео