Тернопільського підприємця митники зловили на гарячому 

4

На перевезенні нерозмитненої брендової жіночої білизки зловили тернопільського підприємця закарпатські митники. На чоловіка складені відповідні протоколи. 

Як розповідають у Закарпатській митниці Держмитслужби, на митному посту «Тиса» інспектори зупинили мікроавтобус «Мерседес-Бенц Спрінтер», який повертався з Італії. 20-річний тернопільський підприємець під час проходження митного контролю у червоному коридорі задекларував 40 місць багажу вживаних речей, вагою 700 кг та заявив, що інших товарів, які підлягають декларуванню у нього немає.

Митники перевірили вміст багажного відділення мікроавтобуса, то виявили на підлозі 7 коробок з пакунками, в яких знаходилися нові товари іноземного виробництва. Зокрема, жіноча нижня білизна  в основному маркок «Verdissima» та «MOSCHINO», загальною кількістю 186 одиниць. Як відомо, дані марки є доволі дороговартісними, тому митники підрахували, що вартість незадекларованого товару однозначно перевищує 500 євро і до 50 кг.

Тернополянин розповів, що перевозив ці коробки з італійського Мілану в Чернівці на прохання незнайомої йому жінки на ім’я Леся. Відносно порушника склали протокол за статтею 472 Митного кодексу України. Наразі вилучені товари потребують додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта. Справу скерують до суду.

1
1

2
2

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео