Оксана Бучко

Закон про доступне розмитнення тернополяни сподіваються отримати до 1 грудня

123603957_3586274551404332_1048297591062967838_n

За доступне розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації декілька днів поспіль стояли тернопільські водії разом із іншими представниками зі всієї України у Києві. Вони вимагали не лише відміни закону про штрафи таких водіїв, а й розгляду альтернативного закону №3704 про мито на рівні 30-35% відсотків від вартості автомобіля.

- Браття, велика тернопільська родино, - пише керівник осередку «АвтоЄвроСила» на Тернопільщині Ігор Красновський. - Хочу усім вам щиро подякувати за впевненість і незламність. Дія моморандуму не призупинена, законопроект виноситься на голосування в понеділок 12:00 в комітеті! Надіємось на підтримку депутатів, а також на те, що до 1 грудня закон буде прийнятим у ВР. Дякую всім, хто не здувається, в кого є мета і не здається! Велика подяка за матеріальну підтримку всім! Мені дуже приємно бути в рядах з справжніми, стійкими, впевненими! Україна! Понад усе! Разом сила!

Також у цей же час протести організовували у столиці ФОПи, серед яких були представники з Тернопільщини. Вони виступали про законів про руйнування спрощеної системи оподаткування, тобто встановлення РРО. У разі неприйняття альтернативних законів до 21 листопада у ВР, а також і неприйняття рішення центральною виконавчою владою щодо заборони вибіркового закриття будь-якого бізнесу в Україні на час карантину, підприємці планують перекривати траси.

Фото АвтоЄвроСила

Вибір читачів за тиждень

Відео