Віра Олександрович

Для тернополян газ уже коштуватиме майже 8 грн за кубометр (відео)

Близнюк

Вартість природного газу на листопад для українців, у тому числі - жителів Тернопільщини вже оприлюднили газопостачальні компанії. Ціни коливаються від 7,20 до 8,70 грн за кубометр.

Про це повідомили у Тернопільській обласній державній адміністрації (ОДА). Як зазначила заступник начальника департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства (ЖКГ) та енергозбереження департаменту архітектури, містобудування, ЖКГ і енергозбереження ОДА Софія Близнюк, на ціну газу нині не впливає ні Уряд, ні «Нафтогаз». Адже діє ринок газу. Однак краяни можуть вплинути на зменшення використання енергоносіїв і скористатися різними програмами для заощадження.

Отже, ціна на природний газ для побутових споживачів ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» у листопаді - 7,920 грн (з ПДВ, але без вартості розподілу). Акційна ціна НАК «Нафтогаз» в тарифі «Річний» - 6,45 грн (з ПДВ і без вартості розподілу), відповідно ціна за кубометр у тарифі «Місячний» - 6,33 грн (з ПДВ, але без вартості розподілу).

Нагадаємо, «Терен» уже писав про те, що ціни на газ можуть змінитися, як і інші тарифи.

Фото і відео зі сторінки Тернопільської обласної державної адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео