Віра Олександрович

Віталій Сідоров повернеться у Тернопільську місцеву прокуратуру?

Сідоров

«Я вірю в правосуддя!» – написав колишній прокурор Віталій Сідоров сьогодні, 12 листопада, на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». 

Нагадаємо, експрокурор Тернополя Віталій Сідоров, його заступник Володимир Соколишин та ексзаступник прокурора Тернопільської області ще у 2016 р. подали позови на Генерального прокурора щодо незаконного звільнення з посад.  Їм закидали фабрикування кримінальної справи та вимагання хабара у понад 300 тис. грн. Тобто справа – дійсно затягнулася. З того часу вже навіть змінилося кілька обласних прокурорів.

У дописі Віталія Сідорова йдеться (цитуємо): «Сьогодні Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив мене на посаді керівника Тернопільської місцевої прокуратури. Суд також стягнув з Тернопільської обласної прокуратури на мою користь середній заробіток за увесь період вимушеного прогулу. Рішення суду набрало законної сили з моменту його проголошення. Суди тривали більше чотирьох років... Дякую моїм друзям за підтримку! Дякую моєму адвокату Ірині Сідоровій…». 

До слова, як відреагували на таке повідомлення в обласній прокуратурі, поки що не відомо. Нагадаємо, керує Тернопільською місцевою прокуратурою Микола Марцун.

Фото зі сторінки Віталія Сідорова у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео