Орест Сарматський

Тернопільщина яскраво «засвітилася» на міжнародній виставці

Рисунок1 (Copy)

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області взяв участь у XVIIІ Міжнародній спеціалізованій виставці «AQUA UKRAINE – 2020», мета якої - впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.

Як повідомляє відомство, аби презентувати водні ресурси краю та діяльність Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області, цього року тут підготували інформаційно-довідкові матеріали (флаєр «Водні перлини Тернопільщини», настільний календар на 2021 рік «Водні ресурси очима дітей», буклет про діяльність офісу), з якими безпосередньо можна було ознайомитися на виставковій експозиції Держводагентства у Києві.

Нагагадємо, що Держводагентство щороку бере участь у згаданій виставці і заходах ділової програми, під час проведення яких висвітлюється діяльність водогосподарських організацій України щодо забезпечення населення та галузей економіки водними ресурсами, експлуатації державних меліоративних фондів, захисту територій від шкідливої дії води, підвищення рівня громадської відповідальності щодо охорони та запобігання забрудненню водних ресурсів тощо.

Цьогоріч, враховуючи карантинні обмеження через COVID-19, формат виставки звісно змінився, але Держводагентство, з дотриманням усіх карантинних вимог, долучилося до участі в події.

AQUA Ukraine – це традиційний потужний майданчик для міжнародного діалогу про актуальні тенденції у водогосподарській галузі упродовж 17 років.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео