Віра Олександрович

На Листопадовій у Тернополі вирішили не тягнути кота за хвіст

Діяльність Тернопільської міської ради 8-го скликання вже входить у звичний ритм. Тож там вирішили не тягнути кота за хвіст, а вже о 9 годині завтра, 20 листопада, провести перше засідання виконавчого комітету.

Нагадаємо, у ньому відбулися деякі кадрові зміни, порівняно із попередньою каденцією міської ради. У порядку денному засідання нового виконавчого комітету – відразу 14 проектів. Їх оприлюднили на сайті міської ради. Що цікаво, 15 людей, які будуть засідати у залі, який називають «зеленою кімнатою», відразу візьмуться за господарку. Їхні попередники робили це зазвичай по середах, але 18 листопада відбулося лише перше засідання сесії.

Зокрема, начальниця Відділу квартирного обліку та нерухомості Тетяна Басюрська представлятиме аж 3 питання: «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22 грудня 2010 р. №140 «Про створення громадської комісії з житлових питань» і два пункти зі схожою назвою «Про приватизацію житлового приміщення в гуртожитку». Про надання фінансової підтримки громадським об’єднанням осіб із інвалідністю та ветеранів доповідатиме начальник Управління соціальної політики Володимир Сулима.

Варто зауважити, що члени виконавчого комітету також планують заслухати звіти про роботу управління транспортних мереж і зв’язку (начальник – Олег Вітрук), відділу обліку та фінансового забезпечення (начальниця – Галина Денисюк) і управління муніципальної інспекції (начальник – Ігор Максимів).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео