Оксана Бучко

Тернополян закликають підтримати проект, який принесе світло місту

1327

Важливий для бігової спільноти проект, який покликаний принести світло для спортсменів і громади міста розпочинає Ternopil Running Club. Тернополяни можуть підтримати його у петиції  «Забезпечення увімкнення освітлення на Тернопільському міському стадіоні, що знаходиться за адресою просп. Степана Бандери, 15 в осінньо-зимовий період з 17.30-20.00».

- Ми хочемо, щоб на міському стадіоні вечорами горіло світло, - пишуть автори проекту. - Нам не потрібні дорогі та витратні проектори. Вважаємо, що можлива альтернатива в якості встановлення світлодіодних ламп. За 30 днів потрібно набрати 300 голосів, щоб міська влада звернула увагу на це прохання. Процес реєстрації складний, але можливий.

Автори закликають не пожалкувати часу і при потребі зареєструватися для голосування. Якщо раніше не реєструвалися на сайті петицій, то необхідно пройти дві реєстрації для створення облікового запису. Одну -  в єдиному кабінеті, а іншу - для створення облікового запису:

  1. Створення облікового запису відбувається так: в лівому верхньому куті вибираємо вкладку «Реєстрація»; вказуємо особисті дані - місто, дійсну пошту (пізніше через неї слід підтвердити обліковий запис), номер телефону (сюди прийде смс з підтвердженням), придумуємо пароль.
  2. Реєстрація в єдиному кабінеті. Ідентифікуємось за допомогою банківської картки (наприклад в Приватбанку). Для цього потрібна картка, логін і пароль. Вибираємо підтвердження за допомогою дзвінка.
  3. Заходимо праворуч в обліковий запис. Обираємо місто (якщо потрібно) і шукаємо петицію про «Освітлення стадіону». Натискаємо на ній. І праворуч обираємо «Підтримати».
  4. Тепер Ви стали частиною громадянського суспільства і проголосували за важливу для міста зміну. Дякуємо за не байдужість.
  5. Якщо не вдалося це зробити, то можна звернутись в приват у вайбер Бородію Андрію (0976654235).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео