Дарія Шевченко

Одну дорогу ремонтують, а інша – руйнується: жителі Теребовлі скаржаться на великий наплив транспорту

170511_b

Раніше «Терен» повідомляв про те, що у рамках програми «Велике будівництво» розпочався ремонт дороги Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль. У звязку із цим дана ділянка перекрита, а обїзд здійснюється іншими дорогами, зокрема, вулицями Теребовлі.

Мешканці кажуть, що центральні дороги Теребовлі піддаються руйнуванню через раптовий великий наплив транспорту. Працівники міської ради ініціювали термінове обстеження та направили лист у Службу автомобільних доріг в області, щоб ті знайшли вихід з цієї ситуації. Адже ремонт мосту у селі Струсів, за планами, має тривати понад півроку. Теребовлянці впевнені, що це призведе до знищення дороги в місті.

- Ремонт мосту у селі Струсів, зі слів виконавців робіт, триватиме щонайменше 8 місяців, проте лише за вісім днів такого напливу транспорту на вулиці нашого міста маємо складну аварійну ситуацію, яка потребує негайного вирішення. 19 листопада Теребовлянською міською радою зініційовано та проведено комісійне обстеження частини автомобільної дороги Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів по вулицях Застіноцькій та Січових Стрільців. Під час обстеження встановлено факт руйнування дорожнього покриття по всій довжині вул. Застіноцької, провалів на проїзній частині по вул. Січових Стрільців, значних тріщин на підпірній стіні будівлі адмінприміщення Теребовлянського РВУМВС та на опорних конструкціях мосту через р. Гнізну, - йдеться у дописі.

Жителі прагнуть, аби Служба автомобільних доріг в Тернопільській області разом з правоохоронцями заборонили рух великогабаритного транспорту на вищезгаданих ділянках доріг в Теребовлі, а розробили іншу схему об’їзду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео