Троє підлітків допомогли затримати грабіжника в «Подолянах»

1511803622store-1024x509

Троє тернопільських підлітків допомогли затримати крадія у ТРЦ «Подоляни». 33-річний зловмисник намагався поцупити з однієї з крамниць дві куртки та кофту. Хлопці не побоялися кинутися до дорослого чоловіка і затримати його до приїзду правоохоронців.

– До співробітників Тернопільської відділу поліції надійшло повідомлення від продавця одного з магазинів, розташованих в ТРЦ «Подоляни» про те, що невідомий чоловік намагався відкрито викрасти товар на суму три тисячі гривень. 33-річний тернополянин, зайшовши у примірочну, поклав у свій рюкзак дві куртки, на себе надягнув кофту, а під верхній одяг заховав спортивну сумку. З усім цим подався до виходу. Зловмисника зупинили продавці, вимагаючи повернути неоплачений товар, проте той, кинувши їм лише одну куртку, з рештою почав тікати. Працівник магазину став наздоганяти лиходія, і тут на допомогу поспіли троє хлопців, що стояли неподалік, – повідомляють в поліції Тернопільської області.

Як з’ясували після затримання, зловмисник уже був раніше судимий. За грабіж йому загрожує до шести років позбавлення волі, наразі обирають міру запобіжного заходу.

Поліцейські висловили вдячність юнакам за допомогу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео