«Він говорив, що не доїде, що помре» – дружина Ігоря Цепенюка розповіла про обставини смерті чоловіка

127442581_2843299619275115_4362934605250007880_n

Про обставини смерті відомого в Тернополі бізнесмена Ігоря Цепенюка розповіла його дружина Валентина.  Вона поділилася останнім прижиттєвим фото коханого. Жінка наголошує, що якби у Тернополі було відділення гемодіалізу для хворих на коронавірус, чоловіка могли б урятувати.

- Сьогодні по п‘ятій годині дня під дверима бучацького інфекційного відділення в швидкій мій чоловік після тяжкої виснажливої дороги в кисневій масці, помер. Реанімувати не змогли. Він говорив, що не доїде, він говорив, що помре. Але ми тарганили його в Бучач! І ми його вбили! Бо великий Тернопіль не спроможний мати у себе відділ гемодіалізу для ковідних хворих. Та ще й залежних від кисню. Для Тернополя ця втрата пройде непомітно. Але вона покалічила нашу родину і всіх, хто знав мого чоловіка! – пише Валентина Цепенюк.

Дружина волонтера та підприємця, його рідні, близькі, друзі у розпачі та шоковані важкою втратою. Про чоловіка говорять лише найкращі і найтепліші слова, а також просять помолитися за його душу.

- Він був дуже світлою і мудрою людиною! Я мала чоловіка, за якого дякувала Богу! Він був чудовим батьком, дідусем, шваґром, сватом, другом, розумним порадником, надійним плечем! Йому було всього 57 років! Тепер вже все – БУЛО, і більше нічого не буде! Пустка і туга! Прошу всіх, хто знав мого чоловіка, Цепенюка Ігоря, та й тих, хто не знав – помоліться за його душу, бо він пішов у небуття дуже несподівано. Хай Господь простить йому всі гріхи його, вільні та невільні! Дякую всім! – написала пані Валентина.

Фото зі сторінки у Фейсбуку Валентини Цепенюк

Вибір читачів за тиждень

Відео