Орест Сарматський

Аграрій відправив 17 працівників на відпочинок у Єгипет (Агроновини)

2801 (Copy)

У сільгосппідприємстві «Рать», що у Луцькому районі, механізатори, водії та оператори сільгоспагрегатів отримали нетиповий подарунок до професійного свята – путівки на відпочинок в Єгипті.

Про це повідомляє «Волинь», пише agronews.ua.

Як розповів керівник господарства Віктор Шумський, можливість поніжитися восени на пляжі отримали 17 працівників.

До слова, аграрій щороку тішить своїх підлеглих дорогими презентами – від побутової техніки до автомобілів.

 

Компанія з США почала виробляти штучні яйця і пропонує замінити ними справжні

2802
2802

Компанія із США Eat Just пропонує замінити курячі яйця у всьому світі штучними, продаючи їх у рідкому вигляді.

Штучний замінник яйця, який продається в рідкому вигляді за брендом Just Egg, є найбільш гучним продуктом компанії.

За словами співзасновника і голови Eat Just Джоша Тетрик, керівництво сподівається, що в недалекому майбутньому яйця рослинного походження стануть популярні не тільки у вегетаріанців, але і у всіх людей, які піклуються про здоров’я. Про це повідомляє South China Morning Post, пише agronews.ua.

Eat Just була основа в 2011 році і базується в каліфорнійському Сан-Франциско.

Компанія встигла залучити фінансування від декількох великих фондів, в числі яких сінгапурський Temasek, а також від відомого гонконгського венчурного інвестора Лі Кашина.

Якщо угода відбудеться, капіталізація компанії досягне двох мільярдів доларів. Кошти підуть в тому числі на будівництво в одній з азіатських країн заводу з виробництва штучного білка вартістю 120 мільйонів доларів.

Їх вкладення дозволили Eat Just отримати статус «єдинорога» – так називають компанії, чия ринкова вартість перевищує мільярд доларів. У жовтні компанія оголосила, що збирається залучити на ринку капіталу 200 мільйонів доларів, продавши частину акцій.

Найбільший потенціал Тетрик бачить на азіатському ринку, оскільки жителі країн з цієї частини світу активніше за інших цікавляться здоровим харчуванням. На даний момент на країни Азії припадає близько 64 відсотків світового ринку курячих яєць, який в минулому році оцінювався в 200,8 мільярда доларів. Також Eat Just випускає замінник майонезу, що продається у всіх великих торгових мережах США.

На батьківщині Eat Just так само спостерігається зростання попиту на замінники традиційних продуктів харчування рослинного походження.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео