У Гусятині напередодні свят продають зіпсовані солодощі (відео)

Безымянный

Перед днем святого Миколая та Різдвяно-новорічними святами тернополяни прагнуть придбати кращі подарунки для своїх близьких. Серед них і солодощі. Проте іноді приємний сюрприз може стати розчаруванням, а зі смаколика може виповзти живий хробак.

Про таку неприємність розповідає мешканка Гусятина і закликає бути уважними не лише у виборі солодощів, а й крамниці. Адже їй кошти за не якісний товар так і не повернули.

– Хочу застерегти усіх від покупок солодощів і закликати правильно вибирати  магазин. До нас наближаються Різдвяні свята і кожен старається зробити солодкі подарунки рідним, друзям... Та будьте обережні, щоб не натрапити на такі сюрпризи, які на відео. При поверненні такого «смаколика», по-перше, ніхто не вибачився та не компенсував витрати, а цукерки не дешеві, власниця магазину була присутня. Обвинувачення щодо якості було в бік постачальника. – пише Надія Грунська.

У коментарях мешканці міста зазначають, що такі ситуації трапляються час від часу. Проте здебільшого покупцям ідуть на зустріч та вертають кошти за зіпсовані продукти.

Відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео