Про найтитулованішого армреслера світу Андрія Пушкаря знімуть художній фільм

130263354_3534651483425877_3268585889240910119_o

Про одного з найвідоміших спортсменів сучасності, армреслера, багаторазового чемпіона світу та Європи Андрія Пушкаря, котрий родом з Кременця, знімуть художній фільм. Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів режисер Дмитро Косигін.

- Андрій Пушкар, найтитулованіший рукоборець світу всіх часів, українець, чемпіон, чоловік, батько, герой... і останній день його короткого життя. Саме про це я хочу поговорити з вами в моєму новому художньому фільмі, який буде створено цієї зими. Як воно станеться –побачимо, а зараз я сумую, – повідомляє автор сценарію та режисер Діма Косигін.

Відомо, що роль видатного спортсмена гратиме актор Київського Національного академічного театру оперети Євген Пруднік. Виробник фільму – Одеська кіностудія.

Нагадаємо, це не перша повнометражна робота Дмитра Косигіна як режисера. Цього року його фільм «Полум’яна ріка» виробництва Одеської кіностудії здобув нагороди у номінаціях «Кращий фільм» у Tagore International Film Festival (Індія) та фестивалі Košice International Monthly Film Festival (Словаччина). Кінострічка посіла друге місце у міжнародному фестивалі Prague International Monthly Film Festival (Чехія).

Зараз режисер перебуває на Тернопільщині. У нього запланована низка зустрічей із друзями, близькими, зокрема з дружиною Андрія Пушкаря – Світланою.

Фото зі сторінки Дмитра Косигіна у Фейсбуку

Вибір читачів за тиждень

Відео