Віра Олександрович

Жителі Тернопільщини вже отримують консультації на вулиці Білецькій

Центр обслуговування платників (ЦОП) Тернопільської державної податкової інспекції (ДПІ) відновив свою роботу. Втім, від дотримання карантинних норм на вул. Білецькій, 1 ніхто не відмовився.

Про це повідомили у Відділі пресслужби Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

– Віднедавна охочі особисто отримати адміністративні послуги у Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області можуть відвідати цю установу, – кажуть фахівці. – Адже ЦОП відновив свою роботу і запрацював звичному «карантинному» режимі. 

Тобто, прийом відвідувачів нині здійснюють: із 8 год. (надання адміністративних послуг – із 10:00) до 17 год. (у п’ятницю – до 15:45) із обідньою перервою з 12 год до 12:45.

– До того ж, із метою дотримання карантинних норм, у приміщенні обов’язково проводитимуть технічні перерви для санітарної обробки і провітрювання, – уточнюють у податковій. – Це відбуватиметься кожні дві години на 10-15 хв. 

У податковій пояснили: відновлення роботи ЦОПу відбулося відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 20.05.2020 р. за № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», а також – враховуючи відповідність епідеміологічних показників в області встановленим критеріям МОЗ щодо нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео