Віра Олександрович

У Тернополі подарунків від Миколая чекають навіть котики

Котик

Подарунків з нагоди Дня святого Миколая у Тернополі чекають усі, навіть котики. Тим паче, якщо тварини перенесли складні операції чи одужують від травм, отриманих на вулиці.

Про це сьогодні, 11 грудня, написали у на сторінці Друзі Хатіко Тернопіль - соціальна ветеринарна клініка «Хатіко» у соціальній мережі «Фейсбук». У дописі, зокрема, йдеться (цитуємо): «Незабаром - День св. Миколая, святкування Нового року і Різдва - прекрасні зимові свята. Всі ми готуємо подарунки для діток і близьких. Якщо ваша ласка, то просимо пам’ятати і про наших підопічних - резидентів, пацієнтів соціальної ветеринарної клініки «Хатіко». Зробіть і їм маленьке свято…».

Отже, у ветеринарній клініці завжди потребують: сухі і «мокрі» корми, наповнювач для лоточків, а також - котячі іграшки: м’ячики, гральні патички з мишками на шнурочку тощо.

– Ми приймемо в дар ті речі, які вже не потрібні вашим котикам, наприклад, кігтеточки, конструкції, на які можна залазити, – кажуть у клініці. – Подаруйте і нашим котодіткам невеличке свято…

До речі, контактний номер телефону соціальної ветклініки «Хатіко» – 050-437-49-97. Розташована вона на вул. Коновальця, 14. Там благодійникам завжди раді.

Фото зі сторінки Друзі Хатіко Тернопіль - соціальна ветеринарна клініка «Хатіко» у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео