На дорогах Тернопільщини травмувалися шестеро людей

31WhatsApp Image 2020-12-31 at 09.47.20

Три аварії 30 грудня трапилося на дорогах Тернополя та області. В результаті ДТП травми отримали четверо пішоходів і двоє з людей з авто.

На вулиці Будного під колесами автомобіля Daewoo Lanos о 23:25 опинився чоловік, 1993 року народження. Потерпілий переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході, а кермувальник не встиг загальмувати. У чоловіка, попередньо, перелом ноги, струс та черепно-мозкова травма.

Про травмованих в результаті автопригоди на лінію «102» повідомив лікар бригади швидкої допомоги. В селі Великі Гаї водій автомобіля ВАЗ-2103 не впоралася з керуванням, з'їхала в кювет, де транспорт частково перекинувся.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримав пасажир. У чоловіка закритий перелом стегна та вивих суглобу. У водійки закрита черепно-мозкова травма, струс та забій плеча.

Троє  пішоходів потрапили під колеса автомобіля Renault Logan. Аварія трапилася близько 19:00 у селі Підгороднє.

Потерпілі - жителі Бережан. Двоє з них - неповнолітні. Вони переходили дорогу по пішохідному переході. Усіх госпіталізували до лікарні.

Чотирнадцятилітня дівчинка отримала відкриту черепно-мозкову травму, струс та закритий перелом плеча та передпліччя. Вона у реанімації.

Її маму доправили до лікарні з множинними гематомами черепа, закритим переломом зап'ястя та забоями.

У ще однієї дитини медики констатували політравму, закритий перелом стегнової кістки та інші травми.

Усі пригоди внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео