За книгою, співавтором якої є кременчанин, зняли серіал (фото)

3B694096-8667-440C-8F6D-340D8209A148

Днями на каналі ICTV показали пілотну серію комедійного детектива «Найкращий сищик». Це кіноверсія пригод знята за бестселером письменників сумчанина Владислава Івченка та кременчанина Юрія Камаєва.

Авантюрна стрічка про українського Шерлока Холмса – це перша прем’єра року телеканалу. «Найкращий сищик» – перенесе телеглядачів на сто років у минуле і розповість про колишнього філера, детектива ХХ століття, Івана Підіпригору. Покинувши роботу у київському охоронному відділенні, герой купує хутір на Полтавщині, щоб зажити спокійним життям і зайнятися господарством. Та потяг до слідчої справи і потреба навести справедливість у злочинній губернії змушують його знову взятися за розслідування, – повідомляють на ICTV.

D71F0F3C-B058-4317-8CF2-D72EB1BE92DC
D71F0F3C-B058-4317-8CF2-D72EB1BE92DC

За кілька днів новий серіал уже встиг зібрати чимало схвальних відгуків глядачів.

З величезним задоволенням подивилася 1-шу серію фільму «Найкращий сищик». Бездоганна гра акторів, чудові образи, дякую авторам Владиславу Івченко та Юрію Камаєву, це шедевр! Раджу до перегляду усім без винятку!ділиться враженнями Oksana Yablonska-Sevama.
Оцих двох прекрасних персонажів створили Юрій Камаєв та Владислав Івченко. І вчора вони ожили у серіалі «Найкращий сищик». Що я, досить прискіпливий глядач, вам скажу про пілотну серію? Скажу: гарний матеріал, гарно поставлений і гарно зіграний. Карповича я читала давно, тому вже й забула який він є. Але певно то до кращого, бо ж почала б зрівнювати свої фантазії з втіленнями режисера. А от що я пам`ятаю достеменно – це тонкий гумор та іронія, якими просякнута історія. І тут, у фільмі це збережено. Уклін насамперед авторам, а вони вже передадуть тим, хто трудився над фільмом, – пише Natalka Doliak.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео