Олеся Поліщук

Житель Тернопільщини скаржиться на сморід від газової заправки

138824218_225346975932930_6657884467456105265_o (1)

Житель Тернопільщини Микола Винниченко скаржиться на сморід від газової заправки в Бучачі.

Про це чоловік написав у фейсбуці в одній з місцевих груп.

- Хочу звернутись до власника заправки на Південному масиві! Шановний пане Маліновський! Я, живучи на масиві, постійно відчуваю сморід від заправки, не можливо провітрити кватирку! І якщо зі ароматом заправки мій організм, з роками подружився, то через (АГЗП) а саме газової заправки автомобілів, у мене значно погіршився стан здоров'я!, - написав Микола Винниченко. (орфографію і пунктуацію автора збережено, - ред.)

Також чоловіка цікавить, чи є у власника всі документи та дозволи на розміщення газової заправки в центрі житлового масиву.

- Відповідно до нових будівельних норм, мінімальна протипожежна безпека від АЗС до житлової/громадської будівлі чи місця масового перебування людей за територією АЗС має бути 100 метрів, - стверджує  автор повідомлення.

Користувачі активно коментують пост чоловіка. Чимало людей пише про те, що ніякого неприємного запаху на цій заправці в Бучачі не чути, а автор посту просто заздрить власнику. Інші підтримують Миколу Винниченка, стверджуючи, що поруч із житловим масивом такий об’єкт зайвий.

Фото з посту Миколи Винниченка

Вибір читачів за тиждень

Відео