Олеся Поліщук

На Тернопільщині оголосили підсумки конкурсу на краще селфі

IMG_20210121_093701

Родина Чайківських підбила підсумки конкурсу на краще селфі на території Настасівської резиденції Різдва, що в Тернопільському районі.

Як повідомляв «Терен» раніше, його проводили в інстаграмі. Із 9 по 19 січня кожен охочий мав можливість взяти участь, зібрати найбільше лайків і виграти смачні подарунки від родини Чайківських.

За результатами цього конкурсу перше місце отримала - @nadiikadidukh Фото Надійки Дідух зібрало 1584 лайки. Вона отримує консервовану продукцію «Тернопільського м‘ясокомбінату» на 2000 грн.

Друге місце - @andriismolskii6416  1141 вподобайку зібрало селфі Андрія Смолярського. Він отримує консервовану продукцію «Тернопільського м‘ясокомбінату» на 1500 грн.

Третє місце посів - @yurii_ozhybko Юрій Ожибко зібрав 1039 лайків за своє фото й він отримує консервовану продукцію «Тернопільського м’ясокомбінату» на 1000 гривень.

- Дякую усім учасникам конкурсу - ваші чудові, щирі та сімейні селфі допомогли передати дух та атмосферу справжнього Настасівського Різдва, - написав в інстаграмі народний депутат Іван Чайківський.

Фото з допису Івана Чайківського в інстаграмі

Вибір читачів за тиждень

Відео