Тернополянам на замітку: який спорт обрати, аби пробудитися навесні

565b3588f4d8e55bf4a3a439efa4962d

Навіть поціновувачі затишку та відпочинку з книжкою погодяться із тим твердженням, що спорт навесні - одне задоволення. Це природньо, оскільки саме в цей час пробуджується природа, а людина її частина.

Тренуватися стає легко і приємно саме у весняні дні. Особливо, якщо ви не будете робити це в чотирьох стінах і наодинці. Як для себе, так і в парі ви можете освоїти біг, велопрогулянки, катання на роликових ковзанах. Якщо активний спорт вам не до вподоби, спробуйте активну ходьбу задля задоволення чи на заздалегідь визначену дистанцію і дихальні практики. Можна почати з йоги. Звичайно ж, все це за умови, що весна вже ступила на поріг, сніг розтанув. А поки обирайте для себе свій вид релаксу та пробудження.

Для того, щоб ваш план активності в цю пору року був найбільш ефективним, потрібно визначитися, з конкретним видом спорту, щоб досягти певних цілей.

А якщо ж ви хочете схуднути, насамперед, слід звернути увагу на кілька важливих моментів, які ми описали нижче.

Навесні діють свої закони фітнесу. Навіть якщо ентузіазму у вас хоч відбавляй, все ж стратегія «сьогодні біжу, завтра кручу педалі, післязавтра виймаю килимок і займаюся йогою» - не те. Щоб успішно позбавлятися від накопиченого за зиму «запасу», тілу потрібні розтяжка, силові рухи, кардіо та дихальні вправи. Складіть програму, продумайте усі заняття на місяць вперед та чергуйте навантаження.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео