Орест Сарматський

На Тернопільщині один голова показав «проблемні місця» двом іншим головам та презентував брендові подарунки

IMG_5551_1 (Copy)

Відбулася робоча поїздка голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та голови  Тернопільської районної ради Віктора Козорога до Великогаївської громади.

Про це повідомляє сайт громади.

- Голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман, заступник сільського голови Галина Кравчинюк  та начальник Центру надання адміністративних послуг Наталія Висоцька радо зустріли гостей та провели екскурсію адміністративною будівлею сільської ради. Опісля, усі вирушили об’єктами громади, аби показати здобутки та проблемні місця, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що під час об’їзду гості з Тернополя побували в офісах старост Товстолузького та Скоморохівського старостинських округів, амбулаторіях загальної  практики сімейної медицини сіл Великі Гаї та Баворів, у клубі села Скоморохи, відвідали джерело «Божої любові» у селі Кип’ячка.

На завершення поїздки Михайло Головко та Віктор Козорог поспілкувалися із колективом Великогаївської сільської ради і висловили сподівання на плідну співпрацю між громадою та обласною і районною радами, а голова громади Олег Кохман подарував гостям брендовані подарунки.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео