Віра Олександрович

Особливу відзнаку вручать колекціонеру із Тернополя і кільком митцям 

Премія_Лепких

Премії імені Братів Лепких за 2020 рік урочисто вручать у Тернополі. До переліку відзначених цьогоріч потрапили як митці, так і відомий колекціонер.

Нагадаю, із номінантами нещодавно визначилися на засіданні Громадської ради. Всеукраїнську літературно-мистецьку відзнаку вручать: письменнику, есеїсту, літературному критику зі Львова Вікторові Палинському; художникам, учасникам міжнародних, всеукраїнських, регіональних, обласних виставок, арт-фестивалів і пленерів Михайлові Кузіву з Тернополя і його братові Олегу з Бережанщини; доктору історичних наук, професору, голові Тернопільської асоціації релігієзнавців Ярославу Стоцькому, а також колекціонеру, кандидату економічних наук, депутату обласної ради Михайлові Тимошику.

Урочистості пройдуть у приміщенні обласного художнього музею, що на вулиці Крушельницької, у четвер, 28 січня. Початок о 15 годині. Додамо, під час дійства всі будуть дотримуватися карантинних вимог.

Довідка. Члени Громадської ради Всеукраїнської літературно-мистецької премії: Богдан Мельничук, Михайло Ратушняк, Ігор Дуда, Михайло Андрейчин, Богдан Андрушків, Віктор Уніят, Михайло Ониськів, Ярослав Омелян, Надія Волинець, Богдан Ничик і Степан Костюк.

Фото із відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео