Дарія Шевченко

У Тернопільській обласній дитячій лікарні з’явилось нове відділення (відео)

и

Понад 6 мільйонів гривень витратили на облаштування новітнього відділення онкогематології у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Підрядники проводили капітальний ремонт впродовж двох років і лише нещодавно його здали в експлуатацію. Зараз у відділенні вже лікуються діти.

- Наше відділення розраховане на 20 діток. В ньому розміщений окремий блок інтенсивної терапії, маємо окремі палати для матері та дитини. Діти перебувають із різними патологіями, - сказала Марія Долинна.

Оглянути стан виконаних робіт приїхали представники влади: голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко разом із першим заступником Володимиром Болєщуком. Одним із пріоритетів роботи Тернопільської обласної ради, каже Володимир Болєщук, є створення комфортних умов для дітей:

- Враховуючи, що діти наше майбутнє і наша обласна дитяча клінічна лікарня це один із пріоритетів в роботі Тернопільської обласної ради, ми повинні зробити все для того, щоб наші дітки лікувались і проходили реабілітацію в нових сучасних комфортних умовах.

Побували представники влади і у ще одному відділенні – анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком, де триває ремонт. Щоправда, на завершення робіт бракує грошей.

- Ремонтні роботи почались ще минулого року, на об’єкт витрачено 11 мільйонів і для завершення потрібно ще 3,5. Я гарантую, що депутатський корпус підтримає і ми знайдемо додаткових 3,5 мільйони гривень, щоб завершити цей об’єкт, - коментує Михайло Головко.

Ймовірно, що питання про виділення коштів на це відділення, депутати розглянуть уже на найближчій сесії обласної ради.

[embed]https://youtu.be/YFUwOhHL1nw[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео