У Чортківській міській раді заступницею голови призначили спеціалістку з Теребовлі

DSC_0542

На черговому засіданні восьмої сесії Чортківської міської ради Людмилу Колісник призначили третьою заступницею міського голови. Вона куруватиме галузь культури та туризму, займатиметься молодіжною політикою, проектним менеджментом та міжнародними відносинами. До цього Людмила Миколаївна працювала на аналогічній посаді у Теребовлянській міській раді.

Біографія.

Народилась 27 вересня 1987 року у місті Теребовля, Тернопільської області в сім’ї педагогів.

У 1994 році стала ученицею першого класу Лановецької ЗОШ №1.

У 1996 році перейшла у третій клас Теребовлянської ЗОШ №2 у зв’язку з переїздом сім’ї у м. Теребовлю. У 2005 році закінчила з відзнакою Теребовлянську загальноосвітню школу №2.

У 2005 році стала студенткою Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

У 2010 році отримала кваліфікацію – магістр історії, викладач правознавства.

З серпня 2010 року по 13 січня 2013 року працювала на посаді старшого наукового співробітника Теребовлянського історико-краєзнавчого музею. По сумісництву – на посаді викладача суспільних дисциплін у Теребовлянському вищому училищі культури.

15 січня 2013 року призначена на посаду начальника відділу з гуманітарних питань Теребовлянської міської ради.

28 жовтня 2013 року – призначена на посаду заступника Теребовлянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. У грудні 2015 року перезатверджена на цю ж посаду Теребовлянською міською радою сьомого скликання. Склала повноваження заступника міського голови 24 грудня 2020 року.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео