Олеся Поліщук

Голова Тернопільської ОДА вручив орден відомому благодійнику з Німеччини

CB68F02E-43A0-41B9-A81A-0001032F7A0D

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш вручив орден святого Пантелеймона керівникові благодійного фонду «Гуманітарна допомога міста Білефельд» (Німеччина) Пітеру Регеру.

Про це повідомили у пресслужбі адміністрації.

-   За підтримки Пітера Регера та БО «Фонд Благодійність» проводять щорічне оснащення медичних закладів. - каже Володимир Труш, – Мало іноземців, які від щирого серця прагнуть допомогти Україні. Однак Пітер Регер завжди готовий відгукнутися і допомогти.

Голова ОДА пообіцяв, що співпраця з Фондом буде продовжуватися й надалі.

-  Починаючи благодійну діяльність, я ніколи не ставив собі цілі - нагороди чи трофеї. Ми робимо це від щирого серця. Спільна праця нас зблизила. І ми полюбили українців, зокрема Тернопільщину, - каже Пітер Регер.

У облдержадмнісітрації розповіли, що благодійна організація «Гуманітарна допомога міста Білефельд», яку очолює Пітер Регер, упродовж 25 років допомагає лікарням і медикам України.

Кожного року представники цієї структури спільно з іншими меценатами доправляють до України медичне обладнання та медичний матеріал, ліжка й інші меблі для лікарні, одяг, взуття, продукти харчування та інші вантажі. Цю допомогу розмитнюють і роздають різним організаціям соціального захисту та малозабезпеченим людям.

Митна вартість цієї допомоги у середньому за рік складає майже 240 тис. євро, а середня сума ваги гуманітарних вантажів – 170 тис. кілограмів.

Фото пресслужби Тернопільської ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео