Віра Олександрович

На Тернопільщині розшукують абітурієнтів, які будуть формувати нове обличчя фіскальної служби

A759F352-8F6C-4059-8107-65022C653C2E

Вступна кампанія-2021 уже стартувала в Україні. Принагідно жителів Тернопільщини запросили поцікавитися умовами навчання в Університеті державної фіскальної служби України. Випускники цього вишу і будуть формували нове обличчя фіскальної служби.

Як повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області, Університет державної фіскальної служби України це один із найбільших навчальних закладів за територією та розвиненою інфраструктурою. Він облаштований за європейськими стандартами у парковій зоні міста Ірпінь.

- Цей університет формує потужну кваліфікаційну базу працівників фіскальної служби по всій Україні, - наголошують податківці. - За час свого існування навчальний заклад підготував близько 70-ти тисяч спеціалістів.

В цьому виші створили потужну матеріально-технічну базу, що включає сучасні навчальні корпуси. Навчальні кабінети і лекційні аудиторії оснастили сучасними технічними засобами. Університет може похвалитися сучасними гуртожитками, спортивним комплексом з тренажерними залами, їдальнями, молодіжними кафе, медичним центром, а також - житловим комплексом для працівників і викладачів.

- До послуг студентів і курсантів – 9 читальних залів, - додають у податковій. - У стінах цього закладу вищої освіти здійснюється профільна підготовка фахівців: податківців, митників, економістів, юристів, бухгалтерів, аудиторів, аналітиків, менеджерів, фахівців з IT, журналістів, психологів, реабілітологів тощо. за першим (бакалаврськими) і другим (магістерськими) рівнями вищої освіти, відповідно до вимог сучасного ринку праці.

За докладнішою інформацією про Університет державної фіскальної служби України і про правила прийому на навчання у 2021 році можна відвідати сайт вишу. Звісно ж, згодом випускників цього навчального закладу радо зустрінуть на вул. Білецькій або у регіональних підрозділах фіскальної служби.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео