На Тернопільщині польське телебачення зніматиме реаліті про українок

146103454_3390166841095418_1867538658281172705_o

На Тернопільщині один із центральних каналів Польщі зніматиме реаліті-шоу про українок. Співорганізатором та одним із реалізаторів стане кременчанка Надія Грушицька.

- Я надзвичайно щаслива представити новий проект, організований спільно з провідними польським та українським телебаченнями: «Tell Your Story – Поділись своєю історією». Це зовсім нова енергетика, новий виток в кар’єрі. Хочу, аби молоде жіноче покоління розвивалося. Хочу, аби цей проект став жіночим маніфестом. Якщо ваш вибір такий – це ваші принципи. Будьте їм вірні, мої любі подруги. Бажаю, аби цей проект став Вашим вайбом, щоб ви звучали зсередини і щоб ваша історія надихала інших, – каже Надія Грушицька.

«Терену» кременчанка, котра ще до 30 років побудувала свій успішний бізнес у Польщі, розповіла, що проект покликаний зламати певні стереотипи про українок.

- Часто українок в Польщі уявляють заробітчанками – на полуничному полі, чи у ресторані, готелі зі шваброю чи ганчіркою. Проект «Tell Your Story – Поділись своєю історією» має спростувати цей стереотип. Адже, кожна з нас особлива і унікальна, кожна з нас має власну історію. І багато таких розповідей можуть надихнути, підняти самооцінку й окрилити інших жінок, – каже Надія.

Основним спонсором зйомок стане польське телебачення. Заявку на участь можуть подати всі охочі. Для цього потрібно зв’язатися із співорганізатором Надією Грушицькою.

Фото зі сторінки Надії Грушицької у Фейсбуку

Вибір читачів за тиждень

Відео