Віра Олександрович

«Керівник закладу освіти-2021» на Тернопільщині – Лілія Вавринів (фото)

11

Перемогу в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», в номінації «Керівник закладу освіти» здобула директорка Тернопільської школи №28 Лілія Вавринів.

Про це вчора, 14 лютого, повідомила Юлія Гнатюк на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Знімок
Знімок

У дописі, зокрема, йдеться (цитуємо): «Щирі вітання Лілії Анатоліївні Вавринів із перемогою в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», в номінації «Керівник закладу освіти»! Успіхів у фінальному турі на рівні України! Віримо у Вашу перемогу!».

Сама директорка Лілія Вавринів також відреагувала на перемогу, але доволі лаконічно: «Навіть не знаю, що сказати... Емоції змішані... Втома - і моральна, і фізична. Але я змогла! Номінація «Керівник закладу освіти-2021»! Україно! Ти знаєш, що я Твоя! Зустрічай!».

222
222

Варто зауважити, що у керівниці школи №28 – чимало прихильників. Дехто із них висловлював свою підтримку просто на її сторінці у «Фейсбуці». Наприклад, Nataliia Trachuk написала таке: «Її підтримка, розуміння, бачення, креативність, любов - не зрівняються ні з чим. Наша улюблена і найдорожча, наша опора…»

333
333

Нагадаємо, стартував цей етап конкурсу у суботу, 13 лютого. Найкращі педагоги зі всієї області зібралися у приміщенні ТОКІППО - Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти. Лідерів визначали у номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література».

Серед суперників тернополянки Лілії Вавринів були: Галина Головацька із Бережанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2; Володимир Мелех - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів с. Осташівців Зборівського району; Іванна Павловська - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 м. Заліщики і Любов Цуркевич - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів с. Увисла.

444
444

Спочатку вони брали участь в управлінському практикумі. Після цього відбулося жеребкування для визначення порядку виступів і власне представлення управлінського рішення щодо розвитку закладу на основі виконаного аналізу кейсу закладу. Завершувалися змагання першого дня відповідями на запитання членів журі. Наступного – відбулася фасилітаційна сесія і її моделювання. За висновком експертів, Лілія Вавринів врешті стала кращою у своїй номінації.

555
555

До речі, Лілія Вавринів – відома як педагог-новатор. Вона зуміла школу №28 перетворити на успішний заклад буквально за кілька років. Нещодавно вона брала участь у виборах до Тернопільської міської ради.

Фото зі сторінки Лілія Вавринів

Вибір читачів за тиждень

Відео