Любов Вовк: «Міська рада повинна розібратися в ситуації, коли жінку з дітьми не впустили у транспорт» 

Screenshot_2

Депутатка міської ради від політичної партії «За майбутнє» Любов Вовк закликала управління транспортних мереж та зв’язку розібратися у ситуації, яка склалася у Тернополі. Напередодні жінку з 8-річним сином та дитячим візочком не впустили у громадський транспорт. Такі дії Любов Вовк вважає неприпустимими, тому і вирішила написати депутатське звернення.

– Я вважаю, що за таким даним фактом, оприлюдненим у соцмережах, має бути проведене якесь службове розслідування, обов’язково має бути проведений інструктаж для працівників комунального і приватного транспорту, які займаються перевезеннями, – каже депутатка Тернопільської міської ради Любов Вовк («За майбутнє»).

Screenshot_1
Screenshot_1

Відмова у перевезенні – випадок непоодинокий. Сьогодні діють карантинні обмеження, тому у громадському транспорті пасажири можуть їхати лише на сидячих місцях. Ситуація і так була складною, однак через погодні умови вона ще більше загострилася.

– Усім громадянам, мешканцям міста, треба бути більш людяними в такій ситуації, – закликає Любов Вовк. – Власне отака негода і такі негаразди, які трапляються, вони показують своєрідний зріз суспільства, наскільки ми є людяними, наскільки ми є добрими в цей важкий час. 

Депутатка закликає тернополян на зупинках звертати увагу на дітей та вагітних та пропускати їх у транспорт без черги.

Вибір читачів за тиждень

Відео