Олеся Поліщук

Комунальники Тернополя розповіли, де сьогодні лататимуть ями на дорогах

likvidatsiya-yamkovosti-na-dorogah2021

У Тернополі розпочалися роботи з ліквідації глибоких вибоїн на проїжджих частинах вулиць. Виконує їх підрядна організація ТОВ «Техно-Буд-центр».

Про це повідомляють на сайті Тернопільської міськради.

Сьогодні, 3 березня, підрядники запланували ямковий ремонт за адресами: вул. Микулинецька, вул. Об’їзна, вул. С. Будного,  вул. Протасевича, вул. 15 Квітня, транспортна розв'язка вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери (район Збаразького кільця).

- Прохання до водіїв бути уважними під час руху, звертати увагу на тимчасові дорожні знаки та дотримуватися обмежень швидкісного режиму на ділянках проведення ремонтних робіт, - йдеться у повідомлення.

Як пояснили у відділі технагляду міської ради, ці роботи не є капітальним чи поточним ремонтом, а лише - ліквідація ямковості з використанням холодного асфальтобетону, що суттєво покращить проїзд вулицями міста після зимового періоду.

Такі аварійні ремонтні роботи мають тимчасовий характер, проте за ділянкою ремонту встановлюється спостереження і після настання сприятливих погодних умов тут проведуть поточний або капітальний ремонт.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео