Олеся Поліщук

Одна з міських рад Тернопільщини оголосила конкурс на 13 посад

main_image_6769c3672ec74d9d6180d82877044c1a

Бучацька міська рада оголосила конкурс на заміщення 13 вакантних посад, в тому числі – 6 керівних.

Про це йдеться в оголошеннях, оприлюднених на вебсайті мерії Бучача.

Зокрема, шукають претендентів на посади начальника загального відділу, завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, мобілізаційної роботи та реєстрації місця проживання громадян, завідувача сектору соціальної роботи, завідувача сектору організаційної роботи, завідувача сектору економічного розвитку та інвестицій, директора центру надання адміністративних послуг.

Також оголошено конкурс на вакантні посади головного спеціаліста відділу земельних ресурсів та просторового планування, головного спеціаліста сектору організаційної роботи, головного спеціаліста відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю, головного спеціаліста сектору економічного розвитку та інвестицій Бучацької міської ради, головних спеціалістів загального відділу (2 посади), адміністратора центру надання адміністративних послуг.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається працівником відділу юридичного забезпечення та персоналу Бучацької міської ради.

Для довідок та подання документів для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад можна звертатися в Бучацьку міську раду за адресою: майдан Волі, 1, м. Бучач

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео