Орест Сарматський

Борці з Тернопільщини вдало виступили на Міжнародному турнірі

d64e9a8c2702ec9e34e21bbae5ae51e0605081ca4638f (Copy)

Упродовж двох днів у Львові тривав ІХ Міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона cвіту та Європи Ігоря Первачука.

Про це повідомляє управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації, пише «Спорт Тернопільщини».

– Цього року престижний спортивний захід зібрав понад шістсот учасників з усіх куточків України та з Вірменіі, Франції, Молдови, Словаччини, Литви. Участь у турнірі взяла і команда Тернопільської області, у складі якої виступали понад тридцять борців, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у змаганнях серед юнаків та дівчат срібну медаль у ваговій категорії до 41 кг. завоював Назар Бовтун із Вишнівця, який тренується під керівництвом Олега Борисевича і Петра Короля.

Також «срібло» і у здобутку представниці Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, вихованки Сергія Кондратенка, Надії Шимків у ваговій категорії 36кг.

Бронзові медалі за третє місце у своїх вагових категоріях завоювали Олександр Смакула зі Збаража (тренер Олександр Шафранський) і Катерина Кондратенко з Тернополя, яка в ОДЮСШ із літніх видів спорту тренується під керівництвом батька Сергія Кондратенка.

Серед юніорів у ваговій категорії до 125 кілограмів срібну нагороду виборов Олександр Хруленко, якого нині тренує Дмитро Патиковський.

Бронзовими ж призерами стали Юрій Вовк із Збаража (тренер Петро Король), Юрій Чорний та Артур Баран з Теребовлянщини, які нині навчаються у Львові, проте удосконалюють свою спортивну майстерність під керівництвом Володимира Перхалюка.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео