Віра Олександрович

Колишніх вояків АТО з Тернопільщини чекають на митниці

Митниця

Державна митна служба запускає проєкт залучення ветеранів АТО/ООС до роботи в митних органах. Скористатися шансом знайти хорошу роботу можуть і жителі Тернопільщини.

Мета проєкту – кадрове оновлення служби та створення кадрового потенціалу з вмотивованих на якісне виконання обов’язків працівників, що мають нульову толерантність до корупції, пояснили у пресслужбі Державної митної служби України.

Проєкт передбачає такі етапи реалізації:

- збір і первинний аналіз надісланих до Держмитслужби анкет від ветеранів АТО/ ООС, охочих пройти спеціалізоване навчання; - формування груп слухачів курсу; - навчання слухачів в онлайн/офлайн або змішаному форматі, залежно від поточної епідеміологічної ситуації; - складання слухачами іспиту після закінчення курсу; - подача учасниками проєкту документів на участь у конкурсі на державну службу в митних органах (з укладанням контракту або без); - служба в митних органах.

– Базова вимога до охочих взяти участь в проєкті – наявність освітньо-кваліфікаційного ступеня не нижче «бакалавра», – пояснюють у пресслужбі Державної митної служби України. – Навчальний курс реалізовуватиме спеціалізований підрозділ Держмитслужби, що відповідає за підвищення кваліфікації і професійне навчання. Орієнтовна тривалість підготовчого курсу – від 4-х тижнів.

До слова, анкету для участі у проєкті можна заповнити, перейшовши за посиланням. Ініціативу реалізують у співпраці з Консультативною радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Президентові України та ветеранськими організаціями.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео