Чортків потрапив до проекту «Місто за вікенд» 

o_1d8jucjnr1677cql167l1nqrcaac6_th_lnd_xx

Нещодавно відбувся запуск всеукраїнського проекту «Місто за вікенд», який втілив туристичний портал UA.IGotoWorld.com. Спільно з туристичними центрами населених пунктів України організатори створили спецпроект про відпочинок на вікенд. 

Загалом, участь у проекті взяло 35 міст та сіл з цілої країни. Організатори вивчали туристичний потенціал населеного пункту, архітектурні та історичні цікавинки, атракції для туристів тощо. До списку рекомендованих міст, які можна оглянути за вікенд, потрапив і Чортків.

На туристичному порталі місто на Тернопільщині отримало окрему сторінку, де представлена вся необхідна інформація для подорожі на 2-3 дні: найкращі пам'ятки, корисні поради, must-do у місті, рекомендації щодо місць харчування і ночівлі, маршрути для самостійної подорожі та екскурсії від кращих гідів, контакти туристичного центру тощо.

До слова, організатори проекту запустили телеграм-бота, який допоможе туристу зорієнтуватися у місті, покаже, які місця варто відвідати, де можна зупинитися на ночівлю чи смачно попоїсти.

Варто зазначити, що портал щодня відвідує понад 60 тисяч туристів, які планують подорож. Окрім цього, інформація про всеукраїнських проект «Місто за вікенд» з’явиться в пресрелізах топових медіа України, що популяризуватиме проект, а разом з тим рекламуватиме і Чортків.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео