Де тернополянам шукати квитки до Кракова та Праги? 

czechrepub_

Як відомого кожен, третій тернополянин хоча б раз був у Польщі. Дехто їде туди на відпочинок, хтось аби сісти на дешеві польські лоукостери і полетіти в різні кінці світу, а дехто працювати. Ми сьогодні розповімо вам про найвідомішого у Європі перевізника, у якого, до речі, і найдешевші у Європі ціни, який комфортно довезе вас до сусідніх країн. 

Квиток із Тернополя до Кракова вам обійдеться у 899 грн. А уже із Кракова може летіли чи їхати куди-завгодно. Шукати квитки варто на сайті компанії Flixbus.ua. Автобус виїжджає із тернопільського залізничного вокзалу кілька разів на тиждень.

Окрім того, тернополяни можуть скористатись прямим маршрутом із нашого міста до чеських населених пунктів. Квиток до Праги вам обійдеться у 1 399 грн, а ось до інших міст –  Брно, Оломоуц, Плзень доведеться заплатити 1 619 грн. Квитки можна придбати ТУТ.

Проте не забувайте, що в світі все ще триває карантин, різні країни вимагають різні документи, деякі з країн впускають до себе лише вакцинованих туристів, окрім того, у зв’язку з пандемією часто трапляються непередбачені ситуації: такі як відміна чи перенесення рейсів, проблеми з готелями, закриття туристичних зон, тощо.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео