Олеся Поліщук

Стало відомо, скільки міськрада Тернополя платитиме спортсменам

img_top

На засіданні виконавчого комітету затвердили положення про призначення стипендій кращим спортсменам Тернопільської міської територіальної громади у 2021 році.

Про це повідомили на сайті ТМР.

Стипендію призначатимуть персонально талановитим спортсменам, які є переможцями та призерами чемпіонатів, першостей світу, Європи, України та інших змагань з олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських видів спорту, сприяють уславленню громади на всеукраїнському і міжнародних рівнях.

  • Підстава для призначення стипендії - клопотання та інформація про результати участі в змаганнях спортсменів-кандидатів. Висунення на здобуття стипендії проводять тренери спортсменів, спортивні федерації, асоціації, спілки, керівники фізкультурно-спортивних установ, закладів та організацій. Також спортсмен може висунути свою кандидатуру на встановлення стипендії самостійно, - йдеться у положенні про призначення стипендій.

Розмір стипендії цього року збільшився та становить 1900 гривень на місяць кожному спортсмену.

Відбір серед кандидатів на здобуття стипендії здійснюватиме спеціальна комісія, склад якої затверджено виконавчим комітетом Тернопільської міської ради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео