Юля Вітюк

Найгіршу дорогу в Великоберезовицькій громаді почнуть ремонтувати

image_6483441

Дорогу, яка пролягає через села Мар’янівка, Йосипівка та Настасів, не ремонтували майже 40 років, тому й не дивно, що цей відрізок у Великоберезовицькій громаді вважають чи не найгіршим. Та цього року оновлення дороги таки розпочнуть.

Я беру на себе зобов’язання найближчим часом, років два, повністю зробити цих 17 кілометрів дороги, які ведуть від Мар’янівки до виїзду до села Лучка. Зараз в обласному бюджеті закладено перших 8 мільйонів гривень на даний проект, наголосив Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

image_6483441 (1)
image_6483441 (1)

Іван Чайківський переконаний, що податки мають повертатися у ті населені пункти, на території яких працюють підприємства, що їх сплачують. Так представники бізнесу бачитимуть куди йдуть їхні гроші, а громада отримуватиме покращення інфраструктури.

Цього року на ремонт та утримання автомобільних доріг місцевого значення обласною радою було виділено майже 500 мільйонів гривень і обласна рада на останньому засіданні розділила ті кошти і затвердила перелік доріг, які будуть ремонтуватися цього року, розповів Володимир Болєщук, перший заступник голови обласної ради.

image_72192707
image_72192707

Великоберезовицький селищний голова розповідає, крім цієї дороги, планують оновити й інші.

Вирішили розпочати ремонт доріг з крайнього села нашої громади, з Мар’янівки, і будемо поступово рухатися до села Йосипівка, потім Настасів. Але це не означає, що в інших селах не будемо робити, говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова  (команда Чайківського «За майбутнє»).

Андрій Галайко каже, серед об’єктів, які запланували відремонтувати у громаді, також є дороги у Великій Березовиці, Мишковичах, Лучці, Миролюбівці.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео