Купівля неіснуючої собаки обійшлася тернополянці у 17 тис гривень

т

У 17 тис грн обійшовся тернополянці неіснуючий песик. Шахраї, скориставшись довірливістю 31-річної жінки, запевнили її, що кращої ціни за померанського шпіца вона не знайде. Тепер – ні грошей, ні собаки.

Тернополянка знайшла оголошення Інтернеті, зателефонувала продавцю. Невідомий хвалив песика – родовід чудовий, всі документи в наявності. Чотирилапого друга молода жінка дуже хотіла, тому, не вагаючись, переказала 17 тис грн на картку продавцю. Собака мав  вирушити до Тернополя потягом вже ввечері після зарахування коштів. Проте, з господарем тварини несподівано взагалі обірвався зв‘язок. Не додзвонившись до нього і не дочекавшись своєї покупки, жінка зателефонувала до  працівників поліції, – повідомляють відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Правоохоронці вкотре закликають бути вкрай обережними, купуючи товари через Інтернет у незнайомців. Радять домовлятися про післяплату. У випадку придбання тварин, перевірити продавців на надійність, пошукати відгуки про них.

- У справжніх продавців є багато відео своїх улюбленців, вони виставляють реальні фото, не відмовляються показати товар на камеру, надають особисті дані, копії документів, – наголошують у поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео