Юля Вітюк

В одному із віддалених сіл Байковецької громади відремонтують дорогу

«Дороги— це найперше, щоб швидка могла доїхати, щоб транспорт міг доїхати, доставити людей вчасно, куди людям потрібно», — говорить Людмила Мита, депутатка Байковецької територіальної громади (команда Чайківського «За майбутнє»).

У Байковецькій громаді, як і в більшості інших, питання ремонту доріг — одне з найактуальніших. Особливо гострою ця проблема є для села Соборне, яке віддалене від громади. Однак цьогоріч дорогу таки відремонтують. 

— Дуже важливо, що є такий проект по будівництву, ремонту доріг комунальної власності в селах. Важливо дійти до найвіддаленішого села нашої області, громади, щоб у всіх громадах і селах були якісні дороги. Тоді почнеться розвиток цих сіл, — розповідає  Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

IMG_5629
IMG_5629

Голова громади Анатолій Кулик розповідає, мешканці Соборного за кожної нагоди просили відремонтувати дорогу. І ось тепер, нарешті, їхнє прохання вдасться виконати. 

— Я щасливий, що ми сьогодні знаходимось тут і є присутній представник обласної ради Володимир Болєщук. Він сказав, що буде опікуватись роботою по ремонту цієї дороги. Бюджет сільської ради долучиться до співфінансування і кошти з обласного бюджету виділили. Люди будуть щасливі, будуть дякувати, що робота по розвитку громади продовжується, — ділиться Анатолій Кулик, Байковецький сільський голова.

До слова, жителі села Соборне добряче натерпілися через стан дороги. Були випадки, що водії автобусів навіть відмовлялися сюди їхати.

Нагадаємо, ремонтуватимуть дорогу і ще в одній громаді поблизу Тернополя.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео