Дарія Шевченко

У Шумську ініціюють відновлення центрального стадіону

171715731_283767256689565_5655161069661409754_n

Центральний стадіон у Шумській громаді вже кілька років перебуває у занедбаному стані: заросле поле, поламані трибуни, «розбиті» бігові доріжки… Спробувати вирішити проблему намагається Сергій Лірський – депутат Шумської громади. Він ініціює роботи з відновлення трав’яного покриву стадіону.

- Стадіон у Шумську в занедбаному стані: поле заросло, трибуни без накриття, потрапляє вода і все руйнує. Будь-якої миті може впасти плита і наробити біди. Необхідно відремонтувати трибуни, привести до ладу роздягальні, зробити реконструкцію бігових доріжок. На це потрібно щонайменше 1,5 млн. гривень. У місцевому бюджеті таких коштів нема, сподіваємось на державне фінансування. Але наша футбольна команда не може чекати, тому я вирішив власними силами хоча б відновити поле. Спершу обробимо гербіцидами, щоб знищити бур'яни, засіємо травою, закаткуємо. Душа болить, що стадіон уже кілька років в поганому стані, - розповідає Сергій Лірський («За майбутнє»).

Депутат вважає, що відновлення стадіону стане приводом до розвитку спорту не лише у громаді, але й у Кременецькому районі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео