Віра Олександрович

На Тернопільщині через COVID-19 уже померли 5 медичних працівників

Мариновський

На Тернопільщині 15 працівників травмувалися на виробництві, із них – 9 зі смертельними наслідками. Зокрема, 5 медичних працівників померли від захворювання на COVID-19. Це – статистика, зафіксована Управлінням Держпраці у Тернопільській області від початку 2021 року.

На своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» такі дані повідомив керівник цієї контролюючої структури Віталій Мариновський.

У дописі, зокрема, йдеться (цитуємо): «… Для того, щоб ця статистика зменшилася, працівники Управління щомісяця проводять роз’яснювальну роботу щодо охорони праці, обстежують підприємства і проводять лекції. Ми завжди тримаємо руку на пульсі та, якщо є певні порушення стосовно охорони праці, вживаємо усіх необхідних заходів. Наше основне завдання – зменшити травматизм та уникнути нещасних випадків…».

За словами начальника Управління Держпраці у Тернопільській області, якщо такі прикрі випадки трапляються, то фахівці ретельно перевіряють всі обставини, що призвели до цього. Згодом вказують на недоліки і стежать, щоб їх негайно усунули. А людям, які постраждали на виробництві не з власної вини, виплатили компенсацію.

Фото зі сторінки Vitaliy Marynovskyy

Вибір читачів за тиждень

Відео