У Чорткові школярі можуть місяць ходити в басейн лише за 250 гривень

c7b01a58c90d76ec296593e893d8cbafe9cb2aed

На засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради встановили плату за відвідування різних гуртків у Палаці дітей та юнацтва. Вартість занять (залежно від виду гуртка) становитиме від 100 до 250 гривень на місяць.  

Отож, гурток плавання для учнів шкіл Чортківської громади вартуватиме 250 гривень у місяць, натомість для школярів із інших громад – 500 гривень.

По 100 гривень у місяць коштуватимуть наступні гуртки: ансамбль барабанщиків, естрадне мистецтво, вокально-інструментальний ансамбль, спелеологи-краєзнавці, виготовлення іграшок-сувенірів, образотворче мистецтво, флористика та живопис, крихта здоров’я, загальна фізична підготовка, шахи, юний захисник Вітчизни, перукар, кулінарія.

По 150 гривень у місяць платитимуть батьки, якщо їхні діти відвідуватимуть такі гуртки, як народний танець, спортивно-бальна хореографія, основи хореографії, а також гуртки іноземних мов, гуртки ментальної арифметики та гуртки інформатики.

Безкоштовно займатись у будь-яких гуртках можуть діти сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, батьки яких є учасникам бойових дій, діти з багатодітних сімей.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео