Віра Олександрович

Ідеї щодо святкування Дня Незалежності у Тернополі збирає Олександр Смик

Смик

Олександр Смик, ексначальник Тернопільського міського управління культури і мистецтв, а нині – депутат міської ради, закликав усіх ділитися оригінальними ідеями святкування Дня Незалежності у нашій громаді. 

Мовляв, «хвиля» урочистостей з нагоди 30-річчя Незалежності накриє у той період всю Україну, тому хочеться, аби у нас сталося щось надзвичайне. Про це депутат заявив ще на 5-й сесії міської ради 23 квітня.

Рішення цього питання знайшли дуже швидко. Розпорядження міського голови Сергія Надала «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 03.03.2021 р. №44 «Про створення організаційного комітету з підготовки та відзначення у 2021 році Дня Державного Прапора, 30-ї річниці Незалежності України та 481-ї річниці Тернополя» уже є на сайті міської ради. У цьому документі йдеться (цитуємо): «…Враховуючи депутатське звернення Олександра Смика від 23.04.2021 р. №8/5/02…, з метою забезпечення належного рівня організації заходів щодо відзначення у 2021 році Дня Державного Прапора, 30-ї річниці Незалежності України і 481-ї річниці Тернополя… включити до складу організаційного комітету депутата міської ради Олександра Смика». Контроль за виконанням розпорядження поклали на заступника міського голови з гуманітарних питань Володимира Дідича.

Отже, якщо маєте пропозиції, можете звертатися із ними до Олександра Смика. Контактний номер телефону – 067-362-28-36.

До слова, тоді на сесії також на Батальйон територіальної оборони у Тернополі виділили 2 млн грн і перестрахувалися на випадок оголошення локдауну.

Фото з трансляції засідання на сторінці Тернопільської міської ради у соціальній мережі «Фейсбук» 

Вибір читачів за тиждень

Відео