Співак і телеведучий Володимир Дантес приїхав на Чортківщину 

дантес-scaled

Відомий співак та телеведучий Володимир Дантес, який є ведучим телевізійного шоу «Мамо, я роблю бізнес!», їздить Україною та знімає сюжети про підприємців, які втілюють у життя неординарні бізнес-проекти. Цього разу Володимир завітав і на Чортківщину. 

Дантес приїхав у Трибухівці, що неподалік Бучача, до Степана Андреїва, який у своїй теплиці вирощує огірки, помідори, полуниці, а також майже 90 сортів пеларгонії та інші квіти.

Про приїзд Дантеса у Трибухівці на своїй сторінці у Facebook написав сам герой сюжету: «Знімальну групу зацікавила моя ідея з теплицею, яка заглиблена в землю і працює весь рік.  

І якраз вчора, 4 травня, вони приїжджали до мене додому в Трибухівці знімати програму. Фотографіями і відео я хвалитися не буду, після виходу програми в ефір я кину посилання і всі охочі зможуть її переглянути.

Мені було дуже приємно познайомитись з такою цікавою і неординарною людиною. І найбільше мене вразило, наскільки Володя і його команда - прості, доступні і комунікабельні люди, з якими дуже легко спілкуватися і працювати». 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео