У Кременці завдяки пильним сусідам впіймали квартирного злодія

5d8ac72a01b2686483a1201d4e2e7729

Впіймати квартирного злодія на гарячому у Кременці вдалося завдяки пильним сусідам. До поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що у квартирі сусіда хтось господарює за його відсутності. Тепер 24-річному раніше судимому крадію загрожує позбавлення волі до шести років.

- За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка застала чоловіка із сумкою краденого майна на порозі чужого помешкання. У сумці виявили відеокамеру, зарядні пристрої, картки пам’яті, одяг. Загальна сума викраденого – понад 20 тисяч гривень. За вчинення крадіжки раніше судимому місцевому жителю загрожує до шести років позбавлення волі, – повідомляють у поліції Тернопільської області

Користуючись відсутністю господаря помешкання, раніше судимий за майнові злочини 24-річний кременчанин серед ночі проник у квартиру та намагався викрасти цінне майно. 

- Зловмисника затримали, вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За скоєне кременчанину загрожує від трьох до шести років позбавлення волі, – йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео