Студенти Тернопільського мистецького коледжу виграли в номінації конкурсу «Сім нот»

90 (Copy)

Зведений хор студентів відділів «Фортепіано» та «Теорія музики» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені С. Крушельницької здобув звання лауреата І премії на І Міжнародному фестивалі-конкурсі «Сім нот». 

Тернопільські студенти вибороли перемогу в номінації «Хоровий колектив» (V вікова категорія). На конкурс вони надіслали твір «Вишивала дівчина вишиванку» на слова Миколи Сома та музику Оскара Сандлера. Аранжування здійснила Наталя Ізотова. Цей твір є фрагментом сольного концерту, що відбувався у коледжі. Диригент – Наталя  Ізотова, концертмейстер Ірина Макарова.

89 (Copy)
89 (Copy)

У складі журі були видатні українські музиканти, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів, заслужені артисти та діячі мистецтв України – викладачі Харківського університету мистецтв ім. І. Котляревського, – розповідають на сайті коледжу. 

Організатором виступив Харківський обласний методичний центр культури і мистецтва за підтримки Асоціації музичних конкурсів України. Через карантинні обмеження конкурс відбувся у Харкові дистанційно.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео