У Чорткові, скориставшись ремонтом дороги, замінять старі водопровідні труби

chortkiv1

На вулиці Дениса Січинського у Чорткові, окрім капітального ремонту дороги, замінять старі водопровідні мережі. Тендерні процедури на будівництво дороги вже на стадії завершення, а самі роботи почнуться через декілька тижнів.

Начальник Чортківського водоканалу Віктор Гордієнко розповів, де саме знаходиться діючий водяний трубопровід, котрий підлягає заміні. Після обговорення було прийнято рішення про будівництво нової водопровідної мережі поруч із старою – через територію дошкільного навчального закладу №9.

Також на ділянці вулиці, де робитимуть ремонт, є каналізаційні та газові мережі, втім перші не потребують заміни, а другі – нещодавно замінені. 

Як відомо, згідно з результатами тендеру, найбільш вигідну ціну за виконання робіт на двох ділянках дороги запропонувало ТОП «Автомагістраль-Захід». Загальний кошторис капітального ремонту дороги складатиме 4 млн 702 тис. грн (3 693 962 грн + 1 008 251 грн). 

Проектом передбачено не лише капітальний ремонт дороги із якісною основою, але і вимощення тротуару для пішоходів, виготовлення схеми організації дорожнього руху, проектування дієвого водовідведення тощо.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео