Віра Олександрович

«Вовки» перемогли «левів» у лісах на межі Тернопільщини та Рівненщини (фоторепортаж)

Вовки

Курінь «вовків» переміг у Тереновій грі «Гурби-Антонівці». Остаточний результат напруженої і навіть драматичної боротьби - 295:326.

Нагадаємо, «Гурби-Антонівці» тривали 3 дні на межі Тернопільської та Рівненської областей. Патріотичні змагання молоді відбувалися між «вовками» і «левами».

«Теренову гру «Гурби-Антонівці» завершено. Остаточний результат рахунку 295:326 на користь куреня «вовків»! – написали на сторінці Теренова гра «Гурби-Антонівці» організатори заходу. - Упродовж усієї гри два курені йшли майже нога в ногу. Проте остання ніч була вельми насиченою».

Грандіозний фотозвіт про цьогорічні патріотичні змагання молоді із різних областей України можна переглянути ТУТ. Авторами цих світлин є Алекс Нагорний та Іван Федоришин. «Терен» пропонує вам переглянути лише невеличку збірку найцікавіших кадрів.

11
11

Що цікаво, гра була досить драматичною. Так, 9 травня «левам» довелося відбивати свій прапор. Знаючи, що їхній прапор знайшли, команда вирушила на пошуки куреня суперників, щоб вибороти бали. У запеклій битві «леви» таки здобули перемогу. Вони фактично розбили курінь «вовків». Але ті, із незначними втратами, врешті відбили напад диверсантів.

22
22

До речі, отець Олексій Філюк на своїй сторінці, перебуваючи на місці колишніх боїв українських патріотів, оприлюднив «Баладу про Гурби». Її просто посеред ночі написав один із засновників цієї гри Олег Вітвіцький. Ба більше, за 5 хвилин до цього запису побратими придумали ще й мелодію. «От і вийшло те, що вийшло», - написав священик.

33
33

44
44

55
55

66
66

77
77

88
88

Фото і відео – зі сторінки Теренова гра «Гурби-Антонівці»

Вибір читачів за тиждень

Відео