Віра Олександрович

Майте на увазі: карту Тернопільського району планують «перекроїти»

Уже 5-та сесія Тернопільської районної ради відбудеться у середу, 26 травня. Того дня планують затвердити проекти землеустрою щодо зміни меж населених пунктів.

Розпорядження про скликання депутатів підписав голова Тернопільської районної ради підписав Віктор Козорог. Засідання традиційно запланували провести у приміщенні на майдані Перемоги, 1. Початок – о 10:00.

Депутати планують розглянути низку важливих питань. Поки що у переліку – 6 пунктів, причому всі вони – так звані робочі:

  • «Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Теребовлянської районної ради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка» за І квартал 2021 р.;
  • «Про внесення змін до рішень районної ради»;
  • «Питання спільної власності територіальних громад»;
  • «Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни меж населених пунктів Тернопільського району»;
  • «Про затвердження розпоряджень голови Тернопільської районної ради»;
  • Інші питання поточної роботи.

Звісно ж, найцікавішим для виборців є питання про затвердження проектів землеустрою щодо зміни меж населених пунктів. Утім, докладніше про це поки що дізнатися неможливо. Як тільки із цим документом можна буде ознайомитися, «Терен» про це розповість докладніше.

Нагадаємо, попередня сесія Тернопільської районної ради відбулася ще у березні. Тож роботи мало б бути багато, адже законодавство передбачило наразі існування таких органів місцевого самоврядування до 1 липня 2021 р.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео